Dobrá nálada
Turistika Cykloturistika Citáty, přísloví,.. Vtipy Hlavolamy Kynologie Kuchařka
Úvod
Vepřové maso
Přílohy ( 2)
Brambory ( 4)
Těstoviny - nudle ( 3)
Těstoviny - špagety
Vejce ( 4)
Houby
Kaše ( 2)
Moučníky I. ( 7)
Káva ( 2)
Čaje
Syrupy


Vtip:
"Pane vrchní, to je půlka kuřete?"
"Ano jistě."
"Tak mi přineste tu druhou."
Dřívější vtipy

Moudro:
Hladová držka, smutná tvář.
Další moudra o jídle.
Pošlete nám příspěvek, recept ...:

Formulář využívá Vašeho poštovního programu.


Pište nám: e-mail

Reklama
Nabídka spolupráce

Nastavit jako výchozí stránku!
Vážení, stránky jsou tvořeny s pomocí Vašich příspěvků, děkujeme.

Vepřové maso

Řízky.
Suroviny pro 4 porce:
1 kg vepřového kvalitního libového masa,
sůl, olej na smažení, máslo
na obalení: hladká mouka, 1 celé vejce, strohanka.

Zpracování:
  • Maso nakrájíma ne plátky napříč svalových vláken.
  • Naklepeme, osolíme.
  • Každý plátek obalíme v hladké mouce.
  • Každý plátek obalíme v rozšlehaném vajíčku a trochou mléka.
  • Každý plátek obalíme ve strouhance.
  • Usmažíme v pánvi nebo fritovacím hrnci. (různé)
  • Po usmažení můžeme vložit na 1/2 hodiny ve skleněné varné nádobě do vyhřáté trouby a navrch každého řízku dáme trochu másla.



06.04.2003
Pište nám připomínky, chyby .. webmaster

Stránky serveru dobranalada.wz.cz byly od 25.02.2002 krát otevřeny.